Contact & Info

Barones Schoonmaakdiensten b.v. 

Otto van tussenbroekstraat 147

3059 LR Rotterdam

Tel:  017 - 4292293

Fax: 017 - 4226539

(@) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; background-color: transparent; text-decoration: none; color: #bcfeff; text-shadow: rgba(0, 0, 0, 0.298039) -1px -1px 1px;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Barones Schoonmaakdiensten

Barones Schoonmaakdiensten maakt perfect schoon tegen een zeer aantrekkelijke marktconform tarief. Alvorens wij bij u een vrijblijvende schriftelijke offerte uitbrengen komen wij eerst met een gedetailleerd schoonmaakplan, dit om gezamenlijk met u na te gaan of de diverse in gebruik zijnde ruimtes met de juiste frequentie aan bod komen.

In overleg met u als klant stemmen wij uw persoonlijke wensen af. Ons Uitgangspunt is ook om onze medewerkers gedurende een langere tijd bij u in te zetten om zo wisselingen in uw organisatie te voorkomen. Dat levert voor u en voor ons de beste schoonmaak prestaties op en kunnen we u die kwaliteitsgarantie blijven leveren.

Lees meer over ons en onze organisatie...