Schokkend - toiletronde

Schokkend nieuws!
Uit het Nationaal Toiletonderzoek 2006, uitgevoerd door het vakblad voor professioneel schoonmaakonderhoud Service Management, blijkt dat 92 procent van het sanitair in de horeca niet goed schoon is!

Barones biedt uitkomst
Geen zin om bij deze grote groep met vieze kleine kamertjes te horen, maar niet de tijd om tijdens de drukke uren de toiletpot goed te onderhouden? Maak dan gebruik van de oplossing van Barones Schoonmaakdiensten!
€12 per toiletronde
In navolging van een Amerikaans schoonmaakconcept pakken wij het vieze sanitair al tijdens het bezoek van uw gasten aan, niet erna! Wij maken in één of meer toiletrondes per dag uw sanitair weer tot een blinkend geheel. En dit al voor 12 euro per toiletgroep*

Wat houden de toiletrondes in?
Voor het gebruik maken van deze actie of meer informatie
- Geef bij het opmerkingveld aan welke dag en tijdstip u een schoonmaker wenst

* Toiletgroep: hieronder wordt één dames en één herentoilet verstaan


Een toiletronde houdt in:
• Een professionele schoonmaker in een representatieve outfit
• Binnen een kwartier weer een blinkende toiletpot
• Geen irritatie meer over een vies, glibberig en ruikend sanitair

U kunt zich inschrijven voor een of meer rondes:
- Een toiletronde: 12 euro
- Twee toiletrondes: 24 euro
- Drie toiletrondes: 36 euro

Barones Schoonmaakdiensten

Barones Schoonmaakdiensten maakt perfect schoon tegen een zeer aantrekkelijke marktconform tarief. Alvorens wij bij u een vrijblijvende schriftelijke offerte uitbrengen komen wij eerst met een gedetailleerd schoonmaakplan, dit om gezamenlijk met u na te gaan of de diverse in gebruik zijnde ruimtes met de juiste frequentie aan bod komen.

In overleg met u als klant stemmen wij uw persoonlijke wensen af. Ons Uitgangspunt is ook om onze medewerkers gedurende een langere tijd bij u in te zetten om zo wisselingen in uw organisatie te voorkomen. Dat levert voor u en voor ons de beste schoonmaak prestaties op en kunnen we u die kwaliteitsgarantie blijven leveren.

Lees meer over ons en onze organisatie...