Werkwijze

Kraakhelder, zo kunt u de werkwijze van Barones het best omschrijven.

Na een gesprek en een rondleiding bij het bedrijf bieden wij u een offerte, gekoppeld aan en een concept plan van aanpak. 

Voordat wij aan de slag kunnen, komen wij eerst persoonlijk bij u langs om kennis te maken en om te vernemen wat uw specifieke wensen en verwachtingen zijn ten aanzien van de schoonmaakwerkzaamheden.

Dit kennismakingsgesprek vindt bij voorkeur plaats op het schoon te maken object zodat we een gedegen inschatting kunnen maken. Natuurlijk kunt u tijdens dit bezoek ook rekenen op een betrouwbaar schoonmaakadvies van ons.

Vervolgens wordt alle informatie vertaald in een plan van aanpak met een gratis en vrijblijvende offerte.

Wanneer we met u overeenstemming hebben over de samenwerking gaan we van start; gedurende de werkzaamheden zullen wij regelmatig contact houden met u als opdrachtgever om onze geleverde kwaliteit met u te bespreken zodat wij ons kunnen blijven verbeteren. Zo werkt het!

Hebben we u met bovenstaande werkwijze enthousiast gemaakt dan hopen we snel een afspraak met u te kunnen maken. Hebben we u nog niet enthousiast gemaakt? Dan hopen we snel een afspraak met u te kunnen maken

 

 

Barones Schoonmaakdiensten

Barones Schoonmaakdiensten maakt perfect schoon tegen een zeer aantrekkelijke marktconform tarief. Alvorens wij bij u een vrijblijvende schriftelijke offerte uitbrengen komen wij eerst met een gedetailleerd schoonmaakplan, dit om gezamenlijk met u na te gaan of de diverse in gebruik zijnde ruimtes met de juiste frequentie aan bod komen.

In overleg met u als klant stemmen wij uw persoonlijke wensen af. Ons Uitgangspunt is ook om onze medewerkers gedurende een langere tijd bij u in te zetten om zo wisselingen in uw organisatie te voorkomen. Dat levert voor u en voor ons de beste schoonmaak prestaties op en kunnen we u die kwaliteitsgarantie blijven leveren.

Lees meer over ons en onze organisatie...